Persoonlijke aanpak
Korte lijntjes
Alle specialisaties onder 1 dak

Contactgegevens

Koperslagersstraat 78
8601 WP Sneek

0515-439004
info@bijheerma.nl

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw bericht.

Bij Heerma verzekeringen is groot genoeg om alle specialisaties onder een dak te hebben en klein genoeg om u als klant persoonlijk te kennen.

Wij inventariseren de risico's u bepaalt de dekking.

Binnen een organisatie als de onze houden we de lijntjes kort.

Verzekeren voor particulieren:

Makkelijk, eerlijke prijzen en snelle acceptatie

Pensioen

Bij-Heerma verzekeringen & pensioenen is naast de schade en inkomensverzekeringen, ook uw sparringpartner op het gebied van pensioenen. Of het nu gaat om het pensioen voor u als ondernemer of voor uw medewerkers, wij verzorgen het volledige pensioentraject.

Vragen of interesse in onze diensten?

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in

Herman van der Bij

U kunt bij Herman terecht voor: Bedrijfsverzekeringen en Pensioenen

Na een tiental jaar voor een gerenommeerde verzekeraar te hebben gewerkt, heeft Herman per 01-01-2009 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. U kunt bij hem terecht voor al uw bedrijfsverzekeringen. Herman heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het advies rondom pensioenen.

Johan Heerma

U kunt bij Johan terecht voor: Bedrijfsverzekeringen en Verzekeringen

Johan is sinds 1996 actief in de verzekeringsbranche, sinds 1998 in de hoedanigheid van zelfstandig ondernemer. Nog steeds met hetzelfde enthousiasme als in de beginjaren. Voor vragen op het gebied van bedrijfsverzekeringen en particuliere verzekeringen kunt u bij hem terecht.

Over ons

Bij-Heerma verzekeringen & pensioenen is groot genoeg om alle specialisaties onder één dak te hebben en klein genoeg om u als klant persoonlijk te kennen. Hierdoor bent u bij ons geen nummer en zorgen we ervoor dat u als klant centraal staat.

Wij zijn zelf ondernemers en weten als geen ander wat er in een onderneming leeft. Bij ons geen ingewikkeld telefoonmenu, maar gelijk de juiste persoon aan de lijn.

Vragen of interesse in onze diensten?

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in